Muhabbet Çekilişte kazandım :)

Mrshady34

KAYITLI ÜYE
Cihanım forum uğurlu geldi kardeşim :) yayıncı arkadaş kimse ona da teşekkürler emeği için Twitter kullanıcı adım Mrshady34
Cihan Dm den bekleniyorsun .
Bu arada hepinize tekrardan teşekkürler emeği geçen herkese

valuette

KAYITLI ÜYE
Bu forumunda digerlerinden farki yokmuş. Hepsi ayni kafada ,kendi adamlarina cikariyolar etkinlikleri. Madem oyle 10 kisi dışında üye kabul etmeyin

enzoo

KAYITLI ÜYE
Bu forumunda digerlerinden farki yokmuş. Hepsi ayni kafada ,kendi adamlarina cikariyolar etkinlikleri. Madem oyle 10 kisi dışında üye kabul etmeyin
valla ben kendi adamları değilim burdanda kimseyi tanımıyorum banada cıkmış bence biraz destek olmak lazım yeni bir yer herkese cıkar bi dunya etkinlik var

Ak1107

KAYITLI ÜYE
Bende kimsenin adami degilim bana ciktiginj simdi ogrendim ve foruma katilan onlarca insan var sana cikmadi diye boyle demen yanlis

Mrshady34

KAYITLI ÜYE
İnsanlar ne tuhaf 20 TL için adam öldürürler vallahi :) çıksaydı ama hiç bir sorun olmazdi çıkmadığı için hemen çamur atma ayıptır kardeşim . 20 TL lik mi insanlarız adamlar canlı yayında ne güzel şeffaf bir şekilde ödül dağıttı . Kimsenin kalbi kırılmasın diye ekstra ödüller dağıttılar teşekkür etmek yerine çamur atmak .

Ak1107

KAYITLI ÜYE
@LostMyMind kral odul 00.50 ye kadar gelrimi bide sponsorlardan 20 ye 20 veya 20 ye 10 veren varmi varsa eger forumds odulku rolling yapabilirim etkilesimde artar