Dun gecekıler ne zaman gelir acabaBol Şans![]()
LİSTE ALINDIĞINDA YAYINDA DEĞİLMİŞSİN DEMEK Kİ ALINMAMIŞSIN MODERATÖR ALANINDA YAYINDAKİ HERKES GÖZÜKÜYOR VE ORDAN ALINIP LİSTE OLUŞTURULDUçekilişte bile yokuz halbuki en başından beri yayındaydim
Baskan ben ılk defa forumun twitch yayına katıldımda yayın sırasında bu gereksiz mesaj atanlara bı çözüm olacak mı mıllrt para derdinden kudurmus köpek gibi mesaj atıyo anlamadım ben bu işiLİSTE ALINDIĞINDA YAYINDA DEĞİLMİŞSİN DEMEK Kİ ALINMAMIŞSIN MODERATÖR ALANINDA YAYINDAKİ HERKES GÖZÜKÜYOR VE ORDAN ALINIP LİSTE OLUŞTURULDU
BİR DAHAKİ YAYINDA TEK UYARIDAN SONRA ZAMAN AŞIMI UYGULANICAK EĞER DEVAM EDERSE BANLANICAKBaskan ben ılk defa forumun twitch yayına katıldımda yayın sırasında bu gereksiz mesaj atanlara bı çözüm olacak mı mıllrt para derdinden kudurmus köpek gibi mesaj atıyo anlamadım ben bu işi
Valla ben rahatsız oldum rahatsız olanda cok kısı vardır gereksız gereksız mesajlarBİR DAHAKİ YAYINDA TEK UYARIDAN SONRA ZAMAN AŞIMI UYGULANICAK EĞER DEVAM EDERSE BANLANICAK
sağlık olsun PC olanlar kazanir Mobilden zor oluyorLİSTE ALINDIĞINDA YAYINDA DEĞİLMİŞSİN DEMEK Kİ ALINMAMIŞSIN MODERATÖR ALANINDA YAYINDAKİ HERKES GÖZÜKÜYOR VE ORDAN ALINIP LİSTE OLUŞTURULDU
son 5 dakika sonra Internet gitti demek ki her neyse. teşekkürler iyi çalışmalar dilerimLİSTE ALINDIĞINDA YAYINDA DEĞİLMİŞSİN DEMEK Kİ ALINMAMIŞSIN MODERATÖR ALANINDA YAYINDAKİ HERKES GÖZÜKÜYOR VE ORDAN ALINIP LİSTE OLUŞTURULDU
Reis mobildeydım kazandımsağlık olsun PC olanlar kazanir Mobilden zor oluyor
ben senin kadar hızlı değilim broReis mobildeydım kazandım
Bol Şans??Odulum ulastı emegınize saglık kesenize bereket
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.